Hari ini bukan semudah semalam untuk bergelar manusia perfect, Banyak yang perlu di korbankan banyak juga yang terpaksa dilepaskan, Sesekali langkah tersadung rebah menyembah, Sesekali melangkah gagah tersenyum megah dan semua itu memerlukan pengorbanan, menentu kesabaran dan air mata.... Selagi prinsip hidup berada di atas landasan yang betul, usah di gusar pada ANUGERAH TUHAN.... Anggaplah bila sesekali di duga, Itu sekadar untuk mematangkan & mengajar kita untuk bangun menjadi SESEMPURNA INSAN.....

My friends...

07 January 2013

SEGMENT : Saya Blogger Dari Negeri....


Apit
As salam ukhuwah....  Open punya open blogger, jumpa pulak segment nie, Sebab Apit nie mamang suka wat macam2 segment, nikekin pun suka joint segment dia sebab nyer best heeehee.... Nie pun bukan segment pertama yg nikekin joint huuhuu.... So kalau rase nak joint boleh lah bukak page Apit nie.... =

Nikekin nie blogger dari negeri SELANGOR.....
Pe yang menarik kat sini??? Kat sini ada Tanjung Harapan, I city, Sunway laggon, Taman Cahaya Seri Alam, Pantai remis, Air terjun Sungai Congkak, Air terjun Ulu Yam, dan macam2 lagi... Kalau mai sini memang x rugi lah heeheee... Makanan pulak nikekin dekat dengan port so banyak seafood lah, ikan bakar, sotong bakar dan macam2 lah dan 1 yang top kat tempat kita nie "sagoon" mesti pelik kan kalau nak tahu boleh lah cube heehee...=) 

Saya tag Pain & Fiza
 

33 comments:

  1. Hai orang selangor! Kita pun anak selangor jugak. Hihi. Done follow you. Follow me back :)

    http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    Jom join contest!
    http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/official-contest-themostmemorable2012mo.html

    ReplyDelete
  2. dah follow sini..
    dari segmen sama..
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  3. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ saya dari SELANGOR^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

    ReplyDelete
  4. follow awak balik ^^ dr segmen sama

    ReplyDelete
  5. salam

    saya dh follow sini

    saye org terengganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice blog :]

    ReplyDelete
  6. dri segmen yg sama , done follow awak

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan , have a nice day :D

    ReplyDelete
  7. Jalan jalan dari Terengganu. Done follow sini. Meh la Ganu, boleh makan keropok lekor sedap. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done to follow..salam perkenalan...

      Delete
  8. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di siang hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks to follow and i'm follow back... salam perkenalan...

      Delete
  9. hai org selangor ^^ follow kamuuu

    ReplyDelete
  10. woooot2... org terengganu singgah bawak mcm2 makanan kat sini! jom! visit terengganu!^^

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  11. hai!jom join GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks 4 invite me, i'allah de mase nnti saya joint k...=)

      Delete
  12. Salam..dr segmen yg sama..kte dr penang.. ;) btw singgah n follow u dear.

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks cz sudi intai2 my blog heehee... Salam perkenalan...=)

      Delete
  13. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks and salam perkenalan... nice blog...

      Delete
  14. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klate mari heehee... salam perkenalan...

      Delete
  15. Dari Negeri Sembilan singgah Selangor , Harap Selangor sudi singgah Negeri Sembilan .

    Peace Yoo !

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi menjengah my blog....
      done to follow...
      salam perkenalan...=)

      Delete
  16. datang dari segmen yang sama , blogger dari perak .done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan, thnks sudi follow my blog..done to follow u..=)

      Delete
  17. As'salam.
    iz dtg dr sgmnt yg sme maaf llmbt ea rse bslh plak huhuhu
    ='(
    Salam Pekenalan =D

    ReplyDelete
  18. Done follow sni,jom follow ecah pula,tQ

    ReplyDelete

Thankz cz sudi comment....