Hari ini bukan semudah semalam untuk bergelar manusia perfect, Banyak yang perlu di korbankan banyak juga yang terpaksa dilepaskan, Sesekali langkah tersadung rebah menyembah, Sesekali melangkah gagah tersenyum megah dan semua itu memerlukan pengorbanan, menentu kesabaran dan air mata.... Selagi prinsip hidup berada di atas landasan yang betul, usah di gusar pada ANUGERAH TUHAN.... Anggaplah bila sesekali di duga, Itu sekadar untuk mematangkan & mengajar kita untuk bangun menjadi SESEMPURNA INSAN.....

My friends...

10 January 2013

Haaaa... Sape suruh buat Terimalah Padah...


Salam Ukhuwah Nikekin ucapkan wat semua blogger.. 
Ari nie hari malang Nikekin, waaaa... rase stress jer sebab nyer Nikekin terdelete post yang semalam Nikekin post "Jom Business"  sedihnyaaaaa.... penat jer tulis.... Waaaaaa...... Rase nak menjerit jer. Nak tanya kawan2 de x software ke pe jer dlm blogger nie yg Nikekin boleh dapat kan post tu balik.... Sebab ayat yang sama x mungkin Nikekin boleh wat kan huuhuu... And wat Kawan2 yang dah comment dalam tu Nikekin nak mintak maaf banyak2 sebab x dapat nak baca and balas comment2 tu semua... Sowi....

Tapi x pe lah kalau tetiba Nikekin dapat hidayah kerajinan tu, nanti Nikekin akan post balik article tu k....Tapi doakan lah untuk kerajinan tu k heehee... =D

4 comments:

  1. Alahaii..ciannye...cane leh terdelete? laju sgt klik2 mouse...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah tgn nie lah laju sgt tiping, so smua bnda nk laju padan muka haahahaa....=)

      Delete

Thankz cz sudi comment....