Hari ini bukan semudah semalam untuk bergelar manusia perfect, Banyak yang perlu di korbankan banyak juga yang terpaksa dilepaskan, Sesekali langkah tersadung rebah menyembah, Sesekali melangkah gagah tersenyum megah dan semua itu memerlukan pengorbanan, menentu kesabaran dan air mata.... Selagi prinsip hidup berada di atas landasan yang betul, usah di gusar pada ANUGERAH TUHAN.... Anggaplah bila sesekali di duga, Itu sekadar untuk mematangkan & mengajar kita untuk bangun menjadi SESEMPURNA INSAN.....

My friends...

06 January 2013

Segmen Blog Review Disember 2012 by ShimaStory



Thanks a lot kat owner blog Shima Story coz invite saya untuk joint segment nie. Saya pun masih newbie lagi dalam dunia blogger nie. So minta tunjuk ajak k....

Menarik tentang blog saya :
Secebis article ilmu untuk di kongsi bersama teman-teman serta suka suki perjalanan hidup saya beserta sedikit info yang berguna bagi membantu rakan-rakan yang memerlukan. 

8 comments:

  1. Oh tentang komen awak hari tu. Maaf ya. Saya jarang online. So sebab tu saya tak sempat nak update link awak kat senarai peserta tu. Thanks ya sebab sudi join segmen ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ker sowi, ingat de ker syarat yg saya tertinggal heehee.... its ok...

      Delete
  2. salam..dri segmen yg same... done follow u back,tq follow me :)

    http://arrienlove.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan, thnks sudi follow me...
      done to follow u...=)

      Delete
  3. Dari segmen yang sama. :)

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/01/segmen-blog-review-disember-2012-by.html

    Ouh yeah, feel free to Follow'LIKES'FOLLOW me at her:-

    Twitter: https://twitter.com/sweetcholic

    FanPage: https://www.facebook.com/kozyjohn

    Tumblr: http://everythingsthatwewanted.tumblr.com/

    Thanks!! ^^ #SelaluLalu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan, wau byk tu heehee.... pape pun thnks to follow me..=) done to follow u...

      Delete
  4. Replies
    1. thanks to follow me, salam perkenalan...=)

      Delete

Thankz cz sudi comment....