Hari ini bukan semudah semalam untuk bergelar manusia perfect, Banyak yang perlu di korbankan banyak juga yang terpaksa dilepaskan, Sesekali langkah tersadung rebah menyembah, Sesekali melangkah gagah tersenyum megah dan semua itu memerlukan pengorbanan, menentu kesabaran dan air mata.... Selagi prinsip hidup berada di atas landasan yang betul, usah di gusar pada ANUGERAH TUHAN.... Anggaplah bila sesekali di duga, Itu sekadar untuk mematangkan & mengajar kita untuk bangun menjadi SESEMPURNA INSAN.....

My friends...

20 November 2012

Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih





Salam Ukhuwah....

I'm new bie dalam dunia blogger nie, so First time nak cuba masuk pertandingan blogger nie heeheee... 
jom pakat ramai-ramai kite masuk pertandingan nie.... Kat bawah nie de syarat2 dia and kalau nk lagi detail g lah kat link tu k...


Due date : 13.11.2012/00.00am - 26.11.12/11.59pm (2 weeks)
RM10 topup untuk 3 blogger bertuah by Random.
So Selamat Mencuba.....

19 comments:

  1. assalam.. dari segmen yg same.. dtg singgah sini.. nnti jemput singgah blog sy..

    http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnks follow my blog, sy dh singgah and tingalkan jejak di blow awk...=)

      Delete
  2. assalamualaikum.. BW sini :D hit me back...
    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/lg-smart-tv.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sbb follow my blog... salam perkenalan...
      dr saya... i'allah, nnti saya juba joint k...=)

      Delete
  4. Hai!! Aida dari segmen yang sama, follow kamu #20 .. salam kenal :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  5. Thanks for support me. List dah kluar. Jom BW n Follow pserta lain.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-bw-cuti-cuti-by.html

    ReplyDelete
  6. salam :)
    singgah dari segmen yg sama
    http://www.fatindiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    btw, jemput join giveaway dari FD juga ye ^^
    boleh pilih hadiah tau kalau menang :D
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks....i'allah de kelapangan...=)

      Delete
  7. Hola ♥

    Saya Follower yang ke-23.

    Saya dari segmen yang sama. Selamat berkenalan awak. Semoga persahabatan kita akan berkekalan walaupun di alam maya. Sapa tau satu hari nanti kita berjumpa. Hehe...

    Sekiranya awak ada kelapangan dan sudi... Jemputlah singgah di blog saya : Fizalinolie

    Keep in touch :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks and salam perkenalan... done to follow u to...=)

      Delete
  8. salam, berenang-renang kuak lentang dari segmen yang sama. ow yeah. hehe.

    jom singgah belog saya.
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    p/s: ade mega GA

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks 4 follow and invite me... done to follow u, i'allah de kelapangan nnti joint the GA..=)

      Delete
  9. hye2, saje singgah sini sekejap :)

    ReplyDelete
  10. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete

Thankz cz sudi comment....