Hari ini bukan semudah semalam untuk bergelar manusia perfect, Banyak yang perlu di korbankan banyak juga yang terpaksa dilepaskan, Sesekali langkah tersadung rebah menyembah, Sesekali melangkah gagah tersenyum megah dan semua itu memerlukan pengorbanan, menentu kesabaran dan air mata.... Selagi prinsip hidup berada di atas landasan yang betul, usah di gusar pada ANUGERAH TUHAN.... Anggaplah bila sesekali di duga, Itu sekadar untuk mematangkan & mengajar kita untuk bangun menjadi SESEMPURNA INSAN.....

My friends...

25 August 2011

Befday Someone in My Life...^-^

Tanggal 24 August 2011 bersamaan 24 Ramadhan 
tepat jam 02.00pagi seorang bayi lelaki telah selamat
dilahirkan untuk menyambut syawal heehee...


mohd amirul rayyan.....
x sempat2 nk raya tu yg kuar awal so bersalin lah dlm keta
haahaaa..... Ni lah cite anak buah baru aku, anak buah ke4
dan semuanya adalah hero, x de rzki lagi my dad nk dpt cucu pmpuan

cake brthday boy....

Dan tarikh nie juga lah brthday someone in my life, sape tu yer huuhuu...^-^
sesorg yg de d cc ku dlm senang dan susah....
Happy Befday my Dear Han.... Sweet ...... secret haahaa..

brthday boy potong kek...

aku yg wat celebrate small party utk dea, just wat kat AFNAN TOMYAM
kat batu belah, de lah 4 ke 5 org yg aku invite utk joint party nie...
dorg semua org yg sentiasa di cc aku and dea heehee...=)
thnkz to all my friends kerana memeriahkan party tersebut...

aimi & fakieh....

ila & my sonfruit... terserempak kat sini heehee...

my younger bro & fariz....

tp de benda yg wat aku sakit hati dan benggang sangat mase tu
ye lah aku dh order makanan plus tmpat sblm sri tu g,
pastu mse dtg tu blh plak dea ckp tmpt x de sbb org lain dh ambk
mmg nk kene maki jer org tu, nasib lah de kwn2 yg tahan kalau
x mmg dh kene sembur jer org tu....
maaf kwn2 di atas kesulitan yg di hadapi...=(

x pe lah bln2 puasa ni sabau jer lah huuhuu...=)
pape pun thnkz a lots to all my friends yg memeriahkan party
Fariz, Ila, Sham, My younger Brother, Fakieh & Aimi....
heehee... (^-^)

Happy Befday my Dear i hope u happy always to your life..(^-^)

2 comments:

  1. apesal muke aku sebegitu rupe wahai ikin?? buwok beno melihatnye..:D

    ReplyDelete
  2. sowi lah cik aimi, pic tepon x cantik lah huuhuu...

    ReplyDelete

Thankz cz sudi comment....